Obaveštenje!

Na osnovu Statuta Udruženja lovaca „Vojvodina“ Čurug, Upravni odbor Udruženja, na sednici održanoj dana 30.07.2021. godine doneo je

 

O D L U K U   BROJ 2

 

 

  1. Razmatrajući 7. tačku dnevnog reda – Predlog za ukidanje naknade za kašnjenje uplate rate članarine i donošenje odluke o novom mehanizmu za neredovne platiše članarine. Nakon iscrpne diskusije doneta je odluka da se ukida naknada u iznosu od 500, dinara mesečno za neredovne platiše rate članarine. Lovac koji ne uplati članarinu do datog roka, ne može da lovi mesec dana. Ukoliko zakasni i jedan dan u sledećem mesecu ne može da lovi ni sledeći mesec. Uplata članarine vrši se isključivo na žiro račun, a ne na blagajni Udruženja.
  2. Razmatrajući 8. tačku dnevnog reda – novi način razduživanja repova od odstreljenilh predatora, doneta je odluka da se razduživanje repova odstreljenih predatora može vršiti isključivo ako je lovac bio upisan na dozvoli za lov. Odstrel se mora registrovati fotografijom na dan ulova i ista mora biti dostavljena licu nadležnom za prikupljanje repova. Razduživanje se vrši narednog ponedeljka, nakon odstrela i ne može se vršiti naknadno razduživanje.
  3. Pod tačkom razno donete su sledeće odluke:

Uvodi se plaćanje ulaska u lovište gostima za lov  u iznosu od 500,00 dinara po lovcu gostu.

 

 

 

 

P r e d s e d n i k

Jovan Božić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *